ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σούρλας:Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να πατάξει τη διαφθορά

Σούρλας:Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να πατάξει τη διαφθορά

Από την Ελασσόνα, ο γενικός γραμματέα Διαφάνειας Γ. Σούρλας τόνισε, ότι «είμαστε αποφασισμένοι και προχωράμε στην πάταξη της διαφθοράς που οδήγησε τη χώρα μας στη χρεοκοπία, στον μαρασμό και στην εθνική ταπείνωση».

Ειδικότερα, ο κ. Σούρλας κατά τις εργασίες ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο Λιβάδι Ελασσόνας, με θέμα «Διαφάνεια στην Πρωτογενή Παραγωγή», την οποία συνδιοργάνωσαν το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, επισήμανε, ότι «πρέπει να αντιληφθούν οι πάντες, οι επίορκοι, οι απατεώνες, οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος, ότι τελείωσε η εποχή της ασυδοσίας και της ατιμωρησίας».

«Ιδιαίτερα αυτό πρέπει να το αντιληφθούν», συνέχισε ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, «ορισμένοι στον αγροτικό συνεταιριστικό χώρο που, ενώ τους εμπιστεύθηκαν οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι την εκπροσώπησή τους και την διαχείριση των οικονομικών τους υποθέσεων, αυτοί εκμεταλλεύτηκαν τις θέσεις τους για την προσωπική τους καλοπέραση και πλουτισμό και κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα».