Μ. Καρχιμάκης: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο πτώχευσης

Newsbomb

Σε κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο πτώχευσης, προχώρησε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ...

Σε κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο πτώχευσης, προχώρησε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο 9».

« Όλα αυτά, τα οποία διασπάρθηκαν όλη αυτή την περίοδο, αποδείχθηκε ότι ήταν όνειρα κάποιων, οι οποίοι πραγματικά επεδίωκαν την κατάρρευση της χώρας» είπε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε νομοσχέδια, ο κ. Καρχιμάκης είπε ότι «οι βουλευτές έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη, να την εκφράζουν μέσα στα όργανα, στους Κοινοβουλευτικούς Τομείς και έτσι κάνουν».

Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε κατά τα γραφειοκρατίας που «εξαντλεί τα περιθώριά της στο έπακρο ή υπερβάλλει» προκειμένου να αξιοποιήσουμε τον εθνικό μας πλούτο.

Υπογράμμισε δε, την ανάγκη ευελιξίας στις περιφερειακές υπηρεσίες, ώστε, εκτός από το Δημόσιο, να προχωρήσουν και οι ιδιωτικές επενδύσεις.

«Αν προχωρήσει μια τουριστική επένδυση π.χ. στο Λασίθι, της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ, θα δημιουργηθεί ένας τεράστιος οικονομικός κύκλος» ανέφερε.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε τέλος στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων, τονίζοντας ότι πρέπει να αποκτήσουμε εθνική «εμμονή» με τα ελληνικά προϊόντα, προκειμένου να βοηθήσουμε και τις εξαγωγές.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved