ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί απίστευτα σενάρια συνωμοσίας»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί απίστευτα σενάρια συνωμοσίας»

«Είναι σαφές ότι ζήτημα παρακολουθήσεων πολιτικών κομμάτων από την ΕΥΠ και υποκλοπών συνομιλιών τους δεν υπάρχει», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείου Τύπου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια.

«Για μία ακόμη φορά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να άγεται και να φέρεται από τις ποικιλώνυμες συνιστώσες της, με αποτέλεσμα άλλα να διαψεύδει τη μία ημέρα και άλλα να υποστηρίζει την άλλη», σημειώνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε ως απάντηση στην αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία ζήτησε από την κυβέρνηση να απαντήσει ξεκάθαρα στο αν «πραγματοποιούνται σήμερα υποκλοπές συνομιλιών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργού:

«Για μία ακόμη φορά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να άγεται και να φέρεται από τις ποικιλώνυμες συνιστώσες της, με αποτέλεσμα άλλα να διαψεύδει τη μία ημέρα και άλλα να υποστηρίζει την άλλη!

Είναι σαφές ότι ζήτημα παρακολουθήσεων πολιτικών κομμάτων από την ΕΥΠ και υποκλοπών συνομιλιών τους δεν υπάρχει. Υπάρχουν άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου και έρευνες από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία για παράνομες ενέργειες μελών της Χρυσής Αυγής, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Είναι παράλληλα προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, κατεχόμενος από αντιπολιτευτικό οίστρο, υιοθετεί απίστευτα σενάρια συνομωσίας. Καλούμε λοιπόν και πάλι την ηγεσία του να επανέλθει στη σοβαρότητα και εάν διαθέτει οιοδήποτε στοιχείο να το καταθέσει στις δικαστικές αρχές. Σε διαφορετική περίπτωση, ας σταματήσει να συμπράττει σε συζήτηση «καφενειακού» επιπέδου που εκθέτει όλους τους συμμετέχοντες σε αυτήν».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να απαντήσει ξεκάθαρα για τις υποκλοπές

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ τα περί παρακολούθησης από την ΕΥΠ

Η Κουμουνδούρου δεν επιβεβαιώνει τα περί παρακολούθησης από την ΕΥΠ