ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παυλόπουλος: Ανεύθυνη η θεωρία των δύο άκρων

Παυλόπουλος: Ανεύθυνη η θεωρία των δύο άκρων

Σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά όσων υιοθετούν τη θεωρία των δύο άκρων χρησιμοποίησε ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε τη θεωρία των δύο άκρων απίθανη και ανεύθυνη καταγγέλλοντας όσους την υιοθετούν ότι «ρίχνουν νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξη του στο Real FM δήλωσε ότι η άποψη του είναι σαφής και έχει εκφραστεί από την πρώτη ημέρα «που ακούστηκαν όλες αυτές οι απίθανες και ανεύθυνες θεωρίες.

«Είναι αδιανόητο αυτή τη στιγμή, στο πλαίσιο της ελληνικής πολιτείας και του ελληνικού πολιτεύματος, να χαρακτηρίζεται καθ’ οιοδήποτε τρόπο, αμέσως η εμμέσως, η αξιωματική αντιπολίτευση “άκρο” και να επικρέμαται πάνω από αυτήν τέτοιου είδους εντός εισαγωγικών “απειλές”».

Ο κ.Παυλόπουλος επισήμανε ότι βάζει εισαγωγικά στα περί «άκρου» γιατί είναι «αστείο και να τα κουβεντιάζουμε», διότι «με τον τρόπο αυτό παραβιάζεις, πρώτον, τη δημοκρατική αρχή, δηλαδή, τη λαϊκή ετυμηγορία και δεύτερον, το θεσμικό ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτός είναι κορυφαίος, μη το ξεχνάμε αυτό».