Ο Χρ. Λαζαρίδης εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τους «μπαχαλάκιδες»

NEWSBOMB

Ο Χρ. Λαζαρίδης εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τους «μπαχαλάκιδες»

«Να αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι κόμμα δημοκρατικής ευθύνης».

Επαναφέρει το ζήτημα της θεωρίας των δύο άκρων, που προκάλεσε το προηγούμενο διάστημα σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης- ΣΥΡΙΖΑ, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά υποστηρίζει ότι δεν εξομοίωσε ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή, βάζει όμως την Κουμουνδούρου μαζί με τους «μπαχαλάκηδες» και την καλεί να αποδείξει ότι είναι κόμμα δημοκρατικής ευθύνης.

«Εγώ δεν εξομοίωσα ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή είναι άλλης τάξεως πρόβλημα, ο ΣΥΡΙΖΑ άλλης τάξεως. Ας πούμε, με τις Σκουριές. Εγώ από το μυαλό μου το έβγαλα ότι τους καλύπτουν πολιτικά όλους αυτούς, ή οι ίδιοι τα λένε; Εγώ από το μυαλό μου έβγαλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί στις αντιδράσεις κατά της επένδυσης, ή οι ίδιοι με τις δηλώσεις τους; Να μην το πούμε δηλαδή, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί στις Σκουριές; Συγγνώμη, αλλά όταν κάνουν κάτι, θα τα ακούν. Είναι ανοιχτοί σε πολλά», δήλωσε ο κ. Λαζαρίδης.

«Με αυτά που λέμε, ορισμένοι έχουν αρχίσει να μαζεύουν τους “μπαχαλάκηδες”. Γιατί σταμάτησαν τα επεισόδια που κάθε τόσο έκαιγαν την Αθήνα; Εμένα περίμεναν να τους το πω;», πρόσθεσε και κατέληξε: «Κοιτάξτε, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποδείξει ότι είναι κόμμα δημοκρατικής ευθύνης. Δεν μπορεί να δηλώνει και υπέρ της Δημοκρατίας, και υπέρ των “μπαχαλάκηδων”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved