ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια Κ. Παπούλια στην Ο. Κεφαλογιάννη

Συγχαρητήρια Κ. Παπούλια στην Ο. Κεφαλογιάννη

Με συγχαρητήρια για τη φετινή χρονιά αλλά και με ενδιαφέρον για τους σχεδιασμούς του 2014, υποδέχθηκε το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Κόψατε το νήμα πολύ καλά. Τι προγραμματίζετε, γιατί σας βλέπω να κινείστε», ρώτησε ο κ. Παπούλιας. Η κ. Κεφαλογιάννη απάντησε ότι το 2013 μπήκαν οι βάσεις και εξέφρασε την αισιοδοξία της για αύξηση του τουρισμού την επόμενη χρονιά.

«Έχουμε καλά μηνύματα για το 2014, αλλά σας λέω ότι δεν επαναπαυόμαστε στην επιτυχία που είχαμε καθώς δεν είπαμε απλώς ότι είχαμε πάρα πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών, είχαμε και αυξημένα έσοδα από τον τουρισμό, αυξήθηκε η μέση κατά κεφαλήν δαπάνη», ανέφερε η υπουργός Τουρισμού προσθέτοντας ότι «έχουμε πάρα πολλά πράγματα που μπορούμε να προβάλουμε και όλες οι περιοχές της χώρας θα έπρεπε να μπορούν να στηρίζουν το εισόδημά τους, σε έναν βαθμό, στον τουρισμό. Δεν σταματάμε την προβολή της χώρας. Σε όλη τη διάρκεια του έτους συνεχίζουμε τις προσπάθειες να προβάλουμε την Ελλάδα σαν ένα προορισμό που μπορεί να βρει κανείς διαφορετικά πράγματα, σε διαφορετικές περιοχές, σε όλες τις εποχές του χρόνου».

«Κάνετε πολύ καλή δουλειά και έχετε ένα μεράκι γι' αυτό που κάνετε. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό: ο άνθρωπος που έχει μεράκι γι' αυτό που κάνει έχει επιτυχίες», σχολίασε ο κ. Παπούλιας.