ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην ακριτική Θράκη για το 3ημερο ο Κώστας Καραμανλής (pics)

Στην ακριτική Θράκη για το 3ημερο ο Κώστας Καραμανλής (pics)

Στην ακριτική Θράκη πέρασε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.


Εκτός από την οικογένειά του, στην παρέα του πρώην πρωθυπουργού ήταν και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος και «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους στην περιοχή.

karamanlis1

«Οι βουλευτές της Θράκης όταν διεκδικούσαμε για την περιοχή μας, τον Κ.Καραμανλή, είτε ως αρχηγό, είτε ως πρωθυπουργό, τον είχαμε πάντα δίπλα μας», σχολίασε ο κ. Στυλιανίδης κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία.

karamanlis2

«Ο Κώστας Καραμανλής δεν ξεχνά τη Θράκη. Αυτή τον πίστεψε και τον στήριξε και αυτός της ανταπέδωσε ως πρωθυπουργός εμπράκτως την αγάπη του, με έργα που φέρουν την υπογραφή του. Τον υποδεχθήκαμε το τριήμερο της Εθνικής γιορτής στον ορεινό όγκο της Ξάνθης. Σε μια ιδιωτική επίσκεψη μαζί με την οικογένεια του και μερικούς φίλους περπάτησε στα μονοπάτια της οροσειράς της Ροδόπης, διέσχισε με κανό τον ποταμό Νέστο και θαύμασε για ακόμη μια φορά την ομορφιά της ακριτικής γης μας. Όπου κι αν βρέθηκε οι Θρακιώτες τον υποδέχθηκαν με αγάπη και ενθουσιασμό, εκδηλώνοντας την παραδοσιακή τους φιλοξενία αλλά και την αναγνώριση τους προς ένα πολιτικό ηγέτη, που δεν έμεινε στα λόγια, αλλά προσέφερε σε μια περιοχή που το είχε ανάγκη αλλά και το δικαιούνταν».