ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καυγάς Κουκουλόπουλου – Καπερνάρου στη Βουλή

Άγριος καυγάς Κουκουλόπουλου – Καπερνάρου στη Βουλή

Βαριές εκφράσεις ακούστηκαν νωρίτερα στη Βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ κ. Πάρι Κουκουλόπουλου και του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλη Καπερνάρου.

Τα αίματα στην συζήτηση άναψαν και όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «χυδαίο πολιτικό που εξυπηρετεί τα συμφέροντα εκείνων που θέλουν την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή. «Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα άλλο από ένα πολιτικό που ονόμαζε τον Ανδρέα Παπανδρέου αρχηγό της 17Νοέμβρη, τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού και να ξέρουν όλα τα συμφέροντα που χρησιμοποιούν τον κ. Καμμένο ότι όσο υπάρχει ΠΑΣΟΚ ο δρόμος για τη δραχμή παραμένει κλειστός γιατί δεν θέλουμε οι Έλληνες να ζήσουν την άβυσσο και τον Αρμαγεδώνα που θα σημάνει η επιστροφή στη δραχμή», είπε ο Πάρις Κουκουκόπουλος.

Ο Β. Καπερνάρος «σήκωσε το γάντι» περιγράφοντας το ΠΑΣΟΚ ως ένα κόμμα με φυλακισμένους και υπόδικους. Είπε πάντως, πως πρέπει «να αλλάξει όνομα το ΠΑΣΟΚ και να λέγεται λαμογιόκ».