ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτικές αντιδράσεις για την προσπάθεια εκμετάλλευσης των φόνων (vid)

Πολιτικές αντιδράσεις για την προσπάθεια εκμετάλλευσης των φόνων (vid)

Έντονες πολιτικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει τόσο το ίδιο το περιστατικό της φρικτής διπλής εκτέλεσης και την πρόκληση βαρύτατου τραυματισμού σε βάρος των τριών νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο.

Μάλιστα, βουλευτές από διάφορα κόμματα έκαναν λόγο ιδιαίτερα για την προσπάθεια εκμετάλλευσης του τραγικού αυτού γεγονότος από την ίδια την Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, ο εγκληματολόγος και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Γ. Πανούσης μιλώντας για τους πιθανούς δράστες της επίθεσης, έκανε λόγο ακόμα κα για την πιθανότητα να ενεπλάκησαν μυστικές υπηρεσίες με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε ακόμα και ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σούλτς, ενώ ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε έκκληση για ενότητα προς τον ίδιο τον λαό και τόνισε πως όχι μόνο η Πολιτεία θα φανεί αμείλικτη εναντίον των δραστών, αλλά και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεσπάσει εμφύλιος, καθώς αυτή η λαϊκή εντολή, παρότι η όλη κατάσταση είναι σαν να πάει κάποιος να ανάψει σπίρτο σε πυριτιδαποθήκη!

Προκλητικός, εντωμεταξύ εμφανίστηκε ο κατηγορούμενος από τις πρόσφατες διώξεις βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος, ο οποίος είπε πως η Δημοκρατία προκάλεσε τον θάνατο των δύο νεαρών και τον βαρύτατο τραυματισμό του τρίτου.

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση ΣΟΚ Μίχου: Η Δημοκρατία έφερε δυο νεκρά αδέλφια μας (vid)

Σαμαράς: Προς Θεού, δεν είμαστε στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου