ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα χαρακώματα του twitter οι πολιτικοί για την ΕΡΤ

Στα χαρακώματα του twitter οι πολιτικοί για την ΕΡΤ

Σε μπαράζ δηλώσεων για το ζήτημα της επέμβασης στην ΕΡΤ έχουν επιδοθεί πολιτικοί από όλα τα κόμματα, με το twitter να έχει πάρει φωτιά.

Από το κυβερνητικό στρατόπεδο, ο Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος έγραψε πως "Το να επέμβει η Αστυνομία σε ένα υπό κατάληψη δημόσιο κτίριο, είναι πραξικοπηματική ενέργεια. Τι δεν καταλαβαίνεις; Λογική ΣΥΡΙΖΑ", ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος σημείωσε δεικτικά πως "η περιουσία του Ελληνικού λαου αποδίδεται και πάλι στον Ελληνικό λαό". Για το ίδιο θέμα χτύπησε και βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, o οποίος ανέβασε: "μαζεύτηκαν έξω από την ΕΡΤ για να ψηφοθηρίσουν αυτοί που στη νέα δημόσια τηλεόραση έχουν βάλει τα κορυφαία στελέχη τους! Τι δεν καταλαβαίνεις;".

Στην αντίπερα όχθη, ο Δημήτρης Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα πως "ο Π.Καψής, αρμόδιος υφυπουργός, διαβεβαίωνε,ότι δεν πρόκειται να μπουν τα ΜΑΤ.Τώρα κρύβεται ,με εντολή Σαμαρά-Βενιζέλου.Μωραίνει κύριος...." Πρώτος πάντως από την αντιπολίτευση, χτύπησε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ενημέρωσε τον κόσμο νωρίς το πρωί, γράφοντας πως "οι δυνάμεις κατοχής κατέλαβαν το ραδιομέγαρο. Ότι μεταδίδεται από εδώ και πέρα είναι προπαγάνδα της τρόικας ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ."

Έχουν και τα social media τους πρωταγωνιστές τους...