ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γλέζος: Διαστρεβλώνουν τις απόψεις μου για να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Γλέζος: Διαστρεβλώνουν τις απόψεις μου για να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Διαστρέβλωση των απόψεών του από κυβέρνηση καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Γλέζος με επιστολή του η οποία αναγνώσθηκε στη Βουλή από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Π. Λαφαζάνη.

Ο Μ. Γλέζος βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου αύριο θα υποβληθεί σε αφαίρεση πέτρας από τη χολή.

Στη δήλωσή του επισημαίνει ότι στην ΕΡΤ το κράτος και η βία θέλουν να σβήσουν το κερί ενημέρωσης που άναψε ο λαός, όπως το κράτος και η βία κάρφωσαν τον Προμηθέα στον Καύκασο επειδή έδωσε το φως στους ανθρώπους.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Μ. Γλέζου:
«Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι, ωσεί παρών σας απευθύνω έκκληση να σκεφτείτε ότι ο Προμηθέας έδωσε το φως στους ανθρώπους και τον κάρφωσαν στον Καύκασο το Κράτος και η Βία.

Ο Ελληνικός Λαός άναψε ένα κερί πληροφόρησης, ενημέρωσης και πολιτισμού. Το έσβησαν το Κράτος και η Βία.

Αυταπατώνται. Κανένας δεν μπορεί και δεν θα καταφέρει να φιμώσει τη διαμαρτυρία του ελληνικού λαού στα λαοκτόνα μέτρα τους.
Ανέσπερον καταγευάζει το φως της ελπίδας.

Επιπρόσθετα, είναι υποχρεωμένος να σας αναφέρω ότι ο λόγος μου ήταν και είναι σαφής. Στους διαστρεβλωτές των απόψεών μου θέλω μόνο να θυμίσω ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Η εκμετάλλευση από Συναδέλφους της Κυβέρνησης των απόψεών μου για να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί αντιδεοντολογική πολιτική πράξη».