ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Διαμάχη Βενιζέλου-Κουβέλη για την...Κεντροαριστερά! (βίντεο)

Βουλή: Διαμάχη Βενιζέλου-Κουβέλη για την...Κεντροαριστερά! (βίντεο)

Ο πόλος της κεντροαριστεράς αποτέλεσε αφορμή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι πρόεδροι της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, Φώτης Κουβέλης και Ευάγγελος Βενιζέλος αντίστοιχα, στη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας που διεξάγεται στη Βουλή.

«Ο κύριος Βενιζέλος συναριθμείται με τη ΝΔ στον ίδιο πόλο, στο όνομα της κυβέρνησης... Αλλά έτσι δεν γίνεται η κεντροαριστερά», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, απαντώντας σε αιχμή που άφησε εναντίον του κόμματός του ο κ. Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι πυλώνας σταθερότητας που επιτρέπει στην κυβέρνηση να υπάρχει. Γι' αυτό το λόγο κάποιοι έχουν την πολυτέλεια του ενδιάμεσου, του αμφιρρέποντος λόγου. «Παρών» δηλώνουν επειδή τους το επιτρέπουμε εμείς να δηλώνουν παρών», είχε δηλώσει ο κ. Βενιζέλος κατά την διάρκεια της ομιλίας του φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τη ΔΗΜΑΡ που είχε προαναγγείλει ότι θα ψηφίσει «παρών» στην αποψινή ψηφοφορία.

«Υπάρχουν πολλοί πόλοι...Ο κρίσιμος πόλος θέλουμε να είναι ο πόλος της Κεντροαριστεράς της ευθύνης...Εμείς ως ΠΑΣΟΚ και δημοκρατική παράταξη σταυρωθήκαμε αλλά έρχεται η ανάσταση, κ. Κουβέλη», απάντησε άμεσα ο κ. Βενιζέλος.

Διαβάστε επίσης:

Ευ. Βενιζέλος: Υπεραμύνθηκε την Κυβέρνηση, «κάρφωσε» τον Κουβέλη (vid)

Κουβέλης: «Κίνηση τακτικισμού» του ΣΥΡΙΖΑ-Θα ψηφίσουμε «παρών» (vid)

Στυλιανίδης: Η λογική του ΣΥΡΙΖΑ διχάζει, αντί να ενώνει (Βίντεο)