ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ: «Ναι» στις συμμαχίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΑΝΕΛ: «Ναι» στις συμμαχίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

«Πιστοί στην απόφαση να προχωρήσουμε με δική μας πρωτοβουλία στη δημιουργία ενός μεγάλου αντιμνημονιακού, δημοκρατικού και πατριωτικού μετώπου ενόψει της μάχης των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών», δηλώνουν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στη σχετική ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, γίνεται λόγος για συμμαχία «με όλες εκείνες τις προσωπικότητες των τοπικών κοινωνιών, οι οποίες θα στείλουν μήνυμα αντίστασης στις δυνάμεις καθυπόταξης των Δήμων και των Περιφερειών μας, στον Φούχτελ και την παρέα του. Κόντρα στα μνημόνια – πιστοί στις απόψεις και τις "κόκκινες γραμμές" του Κινήματός μας – συμβάλλουμε στη διαμόρφωση των πλειοψηφιών, που θα απαντήσουν με ένα μεγάλο "όχι" στις λογικές της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ».

«Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο Εθνικό Συμβούλιο. Στην επιλογή των προσώπων θα παίξουν βασικό ρόλο οι αποφάσεις των Συντονιστικών Επιτροπών και των πολιτευτών, ενώ εξετάζεται και η αυτόνομη κάθοδος υποψηφίων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κατά περίπτωση», προστίθεται στην ανακοίνωση.