ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές Βενιζέλου κατά ΣΥΡΙΖΑ για υποβρύχια και PSI

Βολές Βενιζέλου κατά ΣΥΡΙΖΑ για υποβρύχια και PSI

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Κουμουνδούροι για το θέμα των υποβρυχίων έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τον προκάλεσαν για τα υποβρύχια και τις φρεγάτες είπε πως «Ούτε τους τίτλους του έργου δεν έχετε δει ακόμα. Αυτή η υπόθεση έχει τεράστιο βάθος και θα ειπωθούν όλα στη Βουλή. Θα αποκαλυφθεί τότε ποιοι και τι εξυπηρετούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σηκώνοντας το γάντι που έριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αποδίδοντας ευθύνες στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το PSI, ισχυρίστηκε πως «Αυτό δείχνει τι σημαίνει βγαίνω στην πιάτσα και εξυπηρετώ συμφέροντα. Τα πιο κραυγαλέα και προφανή συμφέροντα εθίγησαν από το PSI και μπορεί να με μισούν και να συνάπτουν και συμβόλαια πολιτικού μου θανάτου, επειδή έχασαν τις μετοχές τους».

Πάντως στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μελών των κοινοβουλευτικών επιτροπών για την ανάληψη της ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. , ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για βασικό όφελος που έχει η Ελλάδα από την ανάληψη της προεδρίας υποστηρίζοντας ότι «Μετά από 6 χρόνια ύφεσης, διαπραγματεύσεων, και εκκρεμοτήτων, με την Ελλάδα να έχει κρεμαστεί στα μανταλάκια, αδικούμενη κατάφωρα από τους θεσμικούς της εταίρους, είναι πολύ σημαντικό να έχει ρόλο στα εσωτερικά της ΕΕ.»