ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: Ασχολούνται με «γελοιογραφίες» αντί με τα προβλήματα

ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: Ασχολούνται με «γελοιογραφίες» αντί με τα προβλήματα

Ανακοίνωσή με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της εφημερίδας ΑΥΓΗ, στο γελοιογράφο Δημήτρη Χαντζόπουλο εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ.

«Η επίθεση της ΑΥΓΗΣ, του κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ σε γελοιογράφο εφημερίδας, δείχνει για μία ακόμη φορά τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται το δημόσιο λόγο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναρωτιόμαστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επεδείκνυε την ίδια ευαισθησία, αν η γελοιογραφία δεν αφορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάποιο άλλο κόμμα ή πρόσωπο; Μάλλον όχι, γιατί αυτό που ενόχλησε τον ΣΥΡΙΖΑ και, κατ’ επέκταση, την ΑΥΓΗ ήταν η διακωμώδηση ενός κατασκευασμένου, αλλά αποτυχημένου επικοινωνιακού σόου, κομμένου και ραμμένου για τα δελτία των 8.

Η συμπαράταξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρήκε και στο θέμα της φίμωσης της ελευθεροτυπίας κοινό βηματισμό. Η δεξαμενή της «αντιμνημονιακής» πολιτικής στερεύει και μαζί με αυτή η «αντιμνημονιακή» επιχειρηματολογία. Λογικό είναι, μέσα σε αυτή τη σύγχυση, να τους απασχολούν «γελοιογραφίες» και όχι τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και της χώρας», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ.