ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δοκιμάζονται οι αντοχές της κυβέρνησης

Δοκιμάζονται οι αντοχές της κυβέρνησης

Ψαρεύουν εφεδρείες από ΔΗΜ.ΑΡ., ΑΝ.ΕΛ. και ανεξάρτητους. Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τη συνοχή της κυβέρνησης και το πολιτικό μέλλον της.

Την άποψη αυτή, σύμφωνα με την NEWSBOMB, εκφράζουν κυβερνητικοί παράγοντες, οι οποίοι δεν διέψευσαν το χθεσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας, για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης και τη συγκρότηση αρραγούς μετώπου έναντι των δανειστών.

Μετά το "non paper" που κυκλοφόρησε χθες σχετικώς με τον ενιαίο φόρο ακινήτων, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε ότι «από το Σάββατο 16 Νοεμβρίου ως την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου θα δοκιμαστούν οι αντοχές της κυβέρνησης». Εντείνονται οι φόβοι για νέες ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών, αποκλείονται οι σκέψεις περί επιστροφής της «Δημοκρατικής Αριστεράς» στην κυβέρνηση, ενώ έχουν αρχίσει να γίνονται βολιδοσκοπήσεις για την εξεύρεση πρόθυμων (αλλά όψιμων) υποστηρικτών από τη δεξαμενή των ανεξαρτητοποιημένων βουλευτών.

Όπως αναφέρει η NEWSBOMB, συνεργάτες του πρωθυπουργού εκτιμούν ότι ο κ. Βύρων Πολύδωρας δεν θα ψηφίσει το νόμο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων και θα επιχειρήσει ηρωική έξοδο. Δεν αποκλείουν επίσης να υπάρξει και άλλος βουλευτής που δεν θα αντέξει να σηκώσει το βάρος της ψήφισης μέτρων.

Στο ίδιο μήκος κύματος, σύμφωνα με την εφημερίδα, κινούνται τόσο ο κ. Θ. Μωραΐτης, όσο και ο κ. Μιχ. Κασσής από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Για το θέμα αυτό πάντως, καθοριστικό ρόλο θα παίξει η εν γένει στάση που θα τηρήσει ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος φέρεται να δημιουργεί διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., συζητώντας ακόμα και για υποψηφιότητες σε Περιφέρειες.

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Το ΣΔΟΕ «εισβάλλει» σε αμαρτωλούς λογαριασμούς

Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα μετά την αποκάλυψη για τον Τσαυτάρη

Μπήκαμε στο μεγαλύτερο σεξ-πάρτυ της Αθήνας