ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιώταρος: Αντί να ασχολούνται με τρομοκρατία παρακολουθούν τη ΧΑ

Παναγιώταρος: Αντί να ασχολούνται με τρομοκρατία παρακολουθούν τη ΧΑ

Αιχμές κατά της αστυνομίας αφήνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Παναγιώταρος κάνοντας λόγο ουσιαστικά για στοχοποίηση του εθνικιστικού κόμματος και προστασία της... Αριστεράς από ορισμένους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ..

Ο Ηλίας Παναγιώταρος σημειώνει πως η στοχοποίηση εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι διαρκής και αναφερόμενος στη δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη τόνισε ότι «πριν την δολοφονία διαβάζαμε σε προκηρύξεις αριστεριστών πως είμαστε στόχοι τους. Ζητούσαν την δολοφονία των εθνικιστών βουλευτών και όχι μόνο. Και των αστυνομικών που μας συνόδευαν».

Παράλληλα υποστηρίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι οι αρχές παρακολουθούν τη Χρυσή Αυγή, αντί να ασχοληθούν με την... τρομοκρατία της αριστεράς:

«Βαλιτσάκια, κοριοί, δορυφόροι... Τι μας λένε δηλαδή; Οι κοριοί και τα βαλιτσάκια έφταναν μέχρι την Χρυσή Αυγή; Όταν παραμένουν ασύλληπτοι, πολύ περισσότερο, όταν μένουν ατιμώρητοι, τρομοκράτες όπως ο Μαζιώτης και όλη η αντιτρομοκρατική υπηρεσία αναλώνεται στο να ψάχνει, να παρακολουθεί μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής που να βρει χρόνο να ασχοληθεί με την πραγματική τρομοκρατία της αριστεράς, που να βρει χρόνο να ασχοληθεί με τους φονιάδες του Γιώργου και του Μάνου;».