ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βενιζέλος «καθάρισε» τον επικεφαλής της Ελληνικής Προεδρίας

Ο Βενιζέλος «καθάρισε» τον επικεφαλής της Ελληνικής Προεδρίας

Μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας NEWSBOMB για τις γραβάτες των 147.000 ευρώ...


Η απόλυτη επιβεβαίωση της εφημερίδας NEWSBOMB έρχεται μετά την απίστευτη αποκάλυψη που είχαμε κάνει στο φύλλο της 25ης Οκτωβρίου του 2013 ότι το γραφείο της Ελληνικής Προεδρίας που υπάγεται στο υπουργείο Εξωτερικών ενέκρινε το κονδύλι των 147.000 ευρώ για να αγοράσει γραβάτες και φουλάρια ως εθιμικό δώρο για τις αντιπροσωπείες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως είχαμε τονίσει τότε στο ρεπορτάζ, με έναν πρόχειρο αλλά ειλικρινή υπολογισμό, το συνολικό κόστος για όλες τις αντιπροσωπείες δεν μπορούσε να ξεπεράσει τις 24.300 ευρώ αφού μια γραβάτα μεταξωτή σε τιμές χονδρικής κυμαίνεται από 13-15 ευρώ και άλλα 15 ευρώ κοστίζει ένα καλό φουλάρι.

Το γεγονός μας είχαν επιβεβαιώσει και γνωστοί έμποροι ρούχων της ελληνικής αγοράς.

Το ρεπορτάζ της NEWSBOMB, εξόργισε όπως όλα δείχνουν τον αρμόδιο υπουργό Εξωτερικών, Βαγγέλη Βενιζέλο, που έσπευσε αθορύβως, αλλά ταχέως - όπως μπορείτε να δείτε από το έγγραφο της Διαύγειας που σήμερα δημοσιεύουμε - να απαλλάξει από τα καθήκοντά του τον επικεφαλής του γραφείου της Ελληνικής Προεδρίας ο οποίος ενέκρινε το αστρονομικό κονδύλι των 147.000 ευρώ.

eggrafo1

Έτσι λοιπόν, από τις 9 Δεκεμβρίου του 2013, απομακρύνεται ο κύριος Αριστείδης Ανδρουλάκης και στη θέση του αναλαμβάνει ο Δημήτριος Καραμήτσος-Τζίρας.

Κάλιο αργά παρά ποτέ που λέει ο λαός...

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Στο Υπουργείο Εξωτερικών δίνουν 150.000 ευρώ για φουλάρια και γραβάτες

Η ελληνική προεδρία δίνει μέχρι 147.600 ευρώ για γραβάτες και φουλάρια

Ο Βενιζέλος «καρατόμησε» για τις γραβάτες τον επικεφαλής της Προεδρίας