ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Πλεόνασμα «αντικοινωνικό» και «αντιαναπτυξιακό»

Σκουρλέτης: Πλεόνασμα «αντικοινωνικό» και «αντιαναπτυξιακό»

«Μιλούν για ένα πλεόνασμα -το οποίο μπορεί και να επιβεβαιωθεί, αλλά γνωρίζουμε ότι βασίζεται σε μια αντικοινωνική και αντιαναπτυξιακή πολιτική και είναι ένα πλεόνασμα αντιαναπτυξιακό.

Αυτό φρενάρει την ίδια την οικονομία» σχολίασε για τον προϋπολογισμό ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό «Εδώ έχουμε έναν προϋπολογισμό που στην κυριολεξία βρέχει δισεκατομμύρια, τα οποία θα τα πάρουν από την ελληνική κοινωνία με πρόσθετα μέτρα» τόνισε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε πως πρόκειται για «ένα προϋπολογισμό στον αέρα, όπως ομολογείται και από το εσωτερικό και από το εξωτερικό», και πως «ανά πάσα στιγμή θα αλλάξει -και δεν θα αλλάξει προς το καλύτερο, αλλά προς το χειρότερο».

Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση Μέρκελ-Σαμαρά είπε πως ο πρωθυπουργός ζητεί στήριξη και θα την λάβει για να συνεχίσει την ίδια αντικοινωνική πολιτική και σημείωσε: «Διαπραγμάτευση δεν είναι να έχεις το φόβητρο του ΣΥΡΙΖΑ και να λες στηρίξτε με γιατί θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν είναι προσπάθεια υπεράσπισης εθνικών συμφερόντων, των συμφερόντων το λαού».