ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Τζαβέλα: Αναγκαία η ρύθμιση οφειλών σε 60 δόσεις

Ν. Τζαβέλα: Αναγκαία η ρύθμιση οφειλών σε 60 δόσεις

Θα θέσει το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο, καθώς και το θέμα των ληξιπρόθεσμων στεγαστικών και επιχειρηματικών δανείων.

Η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Νίκη Τζαβέλα, θα εκπροσωπήσει την έκτη σε δύναμη Πολιτική Ομάδα του Ευρωκοινοβουλίου την EFD (Europe Freedom & Democracy) στις συναντήσεις που θα έχει ο Πρόεδρος Μ. Σούλτς και οι Επικεφαλής των 8 Πολιτικών Ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου με τον Πρωθυπουργό, την Ελληνική Κυβέρνηση και το Ελληνικό Κοινοβούλιο, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου.

Με δήλωσή της η κα. Νίκη Τζαβέλα, αναφέρει, ότι πέραν των προτεραιοτήτων της Ελληνικής Προεδρίας, η ίδια θα θέσει μετ’ επιτάσεως το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο, καθώς και το θέμα των ληξιπρόθεσμων στεγαστικών και επιχειρηματικών δανείων.

«Η ηγεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα πρέπει να παρέμβη προς την Τρόικα για ρυθμίσεις οφειλών, τουλάχιστον, σε 60 δόσεις. Διαφορετικά, όλα αυτά τα δάνεια θα σκάσουν σαν ωρολογιακή βόμβα, ακυρώνοντας ότι και να έχει επιτευχθεί ως τώρα. Οι Έλληνες θέλουν να πληρώσουν, δεν έχουν όπως πια καμία δυνατότητα καταβολής μεγάλων ποσών. Χρειαζόμαστε όλοι, μια ανάσα. Έχουμε μπει όλοι πια, φτωχοί – μεσαίοι – πλούσιοι, σε ένα ράλι πληρωμών προς το Δημόσιο και τις τράπεζες. Και πρέπει η ηγεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να αναλάβει ταχύτατη και δραστική πρωτοβουλία για χρονική επέκταση των δόσεων», δήλωσε η ελληνίδα Ευρωβουλευτής.