ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυση κατά Γεωργιάδη από το ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5»

Μήνυση κατά Γεωργιάδη από το ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5»

Στα δικαστήρια «στέλνει» τελικά τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο 105,5».

Όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του ο ραδιοσταθμός:

«O ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο ανακοινώνει ότι μετά τις προκλητικά απαξιωτικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στα Μ.Μ.Ε η διεύθυνση του ρ/σ, θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπιστία των μεταδιδομένων του αλλά και των συνεργατών του, την αξιοπιστία του στην διαφημιστική αγορά καθώς και την πιθανότητα διαφυγόντων εσόδων, αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή προκειμένου να σταματήσει η υβριστική και στρεβλωτική πρακτική που ακολουθεί ο Υπουργός θέλοντας να επιβάλει τις απόψεις του στην κοινή γνώμη».

adwnissyn

Σήμερα ο κ. Γεωργιάδης, με δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση στο θέμα των φαρμάκων, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει τεράστιο πολιτικό θέμα. Ο ραδιοφωνικός σταθμός "Στο Κόκκινο" παρουσιάζει κατά δήλωση του διευθυντού του, διαφημίσεις πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών. Εγώ δεν ξέρω πόσο είναι το ποσό, μπορεί να είναι ένα ευρώ. Όμως, την ίδια στιγμή που γίνεται αυτό -άρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με αυτές τις εταιρίες- έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και καταψηφίζει την τροπολογία για να μειώσουμε τις τιμές των φαρμάκων».

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας έκανε ένα βήμα παραπέρα από το επίπεδο του «υπαινιγμού», κάνοντας λόγο για «διαπλοκή». «Με συγχωρείτε, αλλά αν αυτό δεν λέγεται διαπλοκή ποιο είναι;», συμπλήρωσε.

syrizanakoin

Ωστόσο, στις κατηγορίες του υπουργού Υγείας απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, στην οποία τον χαρακτηρίζει «ντίλερ των πολυεθνικών».

«Οι αήθεις επιθέσεις του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπλήσσουν», τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Είναι άλλος ένας αποτυχημένος επικοινωνιακός αντιπερισπασμός με στόχο να αντιμετωπίσει την κοινωνική κατακραυγή για τις άθλιες πολιτικές στο χώρο της υγείας, για το κλείσιμο υγειονομικών μονάδων και την αυξανόμενη επιβάρυνση των ασφαλισμένων».

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον υπουργό Υγείας ως «ντίλερ των πολυεθνικών», που «παριστάνει τον προστάτη των ασφαλισμένων», υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «προωθείται παράλληλα η ολιγοπωλιακή αναδιάρθρωση της αγοράς φαρμάκου και η επικράτηση μεγάλων πολυεθνικών γενοσήμων φτηνού κόστους μεν, αλλά αμφιβόλου ποιότητας».

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση της «Αυγής» στον Άδωνι Γεωργιάδη

ΣΥΡΙΖΑ: Ντίλερ των πολυεθνικών ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δηλώσεις Γεωργιάδη για ΣΥΡΙΖΑ και απεργία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ