ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση του τέως Βασιλιά για οικονομία και πολιτικές δολοφονίες

Παρέμβαση του τέως Βασιλιά για οικονομία και πολιτικές δολοφονίες

«Ως Έλλην, χαίρομαι ιδιαιτέρως διαπιστώνοντας την προσπάθεια για την ανοδική πορεία της Ελληνικής οικονομίας, προκειμένου ο λαός μας, -που τόσα θυσίασε και συνεχίζει να θυσιάζει-, να απεμπλακεί από την σκληρή επιτήρηση των δανειστών».

Με αυτά τα λόγια ξεκινά η παρέμβαση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση για την ελληνική οικονομία και τις πολιτικές δολοφονίες.

Στη συνέχεια ο τέως βασιλιάς, στο υπερκομματικό του μήνυμα, σχολιάζοντας τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα αλλά και των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, αναφέρει: «Λυπήθηκα όμως βαθύτατα όταν τρεις Έλληνες νέοι πλήρωσαν με τη ζωή τους την μισαλλοδοξία και τον τυφλό φανατισμό», προσθέτοντας πως « οποιαδήποτε κομματική παράταξη προβαίνει, -ή ενθαρρύνει άλλους να προβούν-, σε πράξεις που δε συνάδουν με το Σύνταγμα, θα πρέπει να τίθεται εκτός Κοινοβουλίου. Προτρέπω επίσης από καρδιάς τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να αφιερωθεί με πάθος στην οριστική εξαφάνιση αυτού του φαινομένου. Τα φαινόμενα και οι εικόνες αυτές προσβάλλουν βάναυσα τόσο την Ελληνική ιστορία όσο και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό».

«Εύχομαι οι Έλληνες ενωμένοι να απομονώσουν με αποφασιστικότητα κάθε επιθετική συμπεριφορά και κάθε κρούσμα εγκληματικής βίας, απ´ όπου και αν αυτές προέρχονται», καταλήγει ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Διαβάστε επίσης:

«Βασιλική»... υποδοχή του Κωνσταντίνου στη Μάνη

Στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος