ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοσμοσυρροή για την εκδήλωση της Μ. Γιαννάκου

Κοσμοσυρροή για την εκδήλωση της Μ. Γιαννάκου

Μεγάλη είναι αυτήν την ώρα η προσέλευση του κόσμου στη Λέσχη Αξιωματικών στην εκδήλωση της επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μαριέττας Γιαννάκου όπου η ίδια παρουσιάζει την πρόταση της και θα συμπεράσματα των διαβουλεύσεων, των οποίων πρωτοστάτησε στο Ευρωκοινοβούλιο, για την διαμόρφωση μιας κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής άμυνας.

Το παρόν στην εκδήλωση έχουν δώσει και σειρά στελεχών, νυν και πρώην βουλευτών της ΝΔ, όπως ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Γ. Σούρλας.

Στην εκδήλωση της, η Μαριέττα Γιαννάκου έχει φέρει την "αφρόκρεμα" των ξένων ευρωβουλευτών, όπως τον συντονιστή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Επιτροπή Άμυνας και Ασφάλειας του ΕΚ κ. Michael Gahler, τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του ΕΚ και μέλους της ομάδας της προοδευτικής συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών κ. Ioan Mircea Pascu και τον Επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του Χριστιανοκοινωνικού Κόμματος του Λουξεμβούργου κ. Frank Engel.

Όπως φαίνεται, εν όψει ευρωεκλογών η Μαριέττα Γιαννάκου είναι από τους λίγους ευρωβουλευτές που είναι σε θέση να δώσει δικό της σαφές ευρωπαϊκό στίγμα, και όχι γενικολογίες εσωτερικής πολιτικής κατανάλωσης.