ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβραμόπουλος:Μην αφήσουμε τίποτα να διασαλεύσει την κοινωνική συνοχή!

Αβραμόπουλος:Μην αφήσουμε τίποτα να διασαλεύσει την κοινωνική συνοχή!

Την προστάτιδα του Αγία Βαρβάρα τίμησε το Πυροβολικό κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Πυροβολικού, στη Νέα Πέραμο Αττικής, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς.

4 big

Στο χαιρετισμό του ο κ. Αβραμόπουλος επανέλαβε ότι «θα ξαναβρεί η πατρίδα μας και το βηματισμό και τον προσανατολισμό της. Προϋπόθεση όμως για όλα αυτά είναι να μην αφήσουμε τίποτα να διασαλεύσει την κοινωνική συνοχή και την εθνική ενότητα του λαού μας. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε όλοι πάρα πολύ προσεκτικοί. Ο λόγος που αρθρώνουμε, οι πράξεις μας, οι ενέργειές μας, οι σκέψεις μας, να έχουν ως βασική τους αρχή τη διασφάλιση και την ενίσχυση της εθνικής μας ενότητας».

Ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε επίσης και τα εξής: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα αφήσουμε πίσω σαν κακή ανάμνηση τα όσα ζούμε αυτόν τον καιρό και θα φροντίσουμε άμεσα -και αυτό συνιστά μία δέσμευση- να αποκατασταθούν όλες αυτές οι αδικίες που έχουν γίνει, και για εκείνους που υπηρετούν, αλλά και για το άλλο σημαντικό κομμάτι των Ενόπλων Δυνάμεων, που ποτέ δεν θεώρησα ότι είναι εκτός στρατεύματος αλλά «σε κάποια στιγμή αφυπηρέτησαν»».