Λοβέρδoς: “Θα ήταν αυτοκτονία οι πρόωρες εκλογές”

Newsbomb

΄'Η κυβέρνηση δεν έχουν περιθώριο για απώλεια έστω και μιας ημέρας...

΄'Η κυβέρνηση δεν έχουν περιθώριο για απώλεια έστω και μιας ημέρας, καθώς σε 45 ημέρες θα υπάρξει νέα αξιολόγηση από την τρόικα υπογραμμίζει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο "Έθνος της Κυριακής".

Παράλληλα τονίζει την ανάγκη συνεννόησης και συναίνεσης "Παλεύω για αυτές από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Αποφεύγει, ωστόσο, να απαντήσει εάν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση της κυβέρνησης, λέγοντας πως «ουδείς με όρισε κριτή της συνολικής κυβερνητικής πορείας. Ας μη χάνουμε το μέτρο», ενώ στην ίδια απάντηση παραπέμπει και όταν ερωτάται για το επίπεδο συνοχής της κυβέρνησης.

Απαντώντας στο ερώτημα για ανασχηματισμό λέει πως «δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει τι θα γίνει, αλλά ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει αμέσως. Τονίζει ότι τυχόν πρόωρες εκλογές θα ισοδυναμούσαν «με πολύ επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό, θα ήταν αυτοκτονία».

Υπογραμμίζει πάντως πως «η πλειοψηφία του κόσμου μας στηρίζει. Εκεί που αλλοιώνεται η εικόνα μας είναι όταν μιλάμε με μισόλογα, όταν κρύβουμε την αλήθεια ή δίνουμε την εντύπωση πως κάτι κρύβουμε».

Πηγή: www.newscode.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved