ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η ελληνική κοινωνία θα κερδίσει τη μάχη κατά της τρομοκρατίας

Δένδιας: Η ελληνική κοινωνία θα κερδίσει τη μάχη κατά της τρομοκρατίας

Η τρομοκρατία και οι σφαίρες, οι οποίες ρίχθηκαν στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη, στην πραγματικότητα ρίχθηκαν εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, εναντίον του ελληνικού κράτους και της προσπάθειας την οποία κάνει για ανάκαμψη, ανέφερε από την Κέρκυρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.

«Η ελληνική κοινωνία του 2014, τη μάχη κατά της τρομοκρατίας θα τη δώσει και ομονοούσα θα την κερδίσει. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι αδύνατο, μπορούμε», υπογράμμισε ο κ. Δένδιας.

Ο υπουργός, με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με το αστυνομικό προσωπικό και να τους ευχαριστήσει για τη συμβολή τους στην τήρηση της ευνομίας και στην προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Επίσης, εξέφρασε στους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας την βαθιά του ευγνωμοσύνη για την τεράστια υπηρεσία, την οποία προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία, την προστασία της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών, μάλιστα με αιματηρές θυσίες επισημαίνοντας πως η Ελληνική Αστυνομία θρήνησε θύματα το χρόνο που πέρασε στην τεράστια προσπάθεια για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών.

Νωρίτερα, ο κ. Δένδιας παρέστη στην δοξολογία, που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κέρκυρας, και ευχήθηκε «αυτή η χρονιά, το 2014, να είναι, όπως προβλέπεται, η χρονιά που θα βγούμε επιτέλους από την κρίση και θα μπορέσει η ελληνική κοινωνία να περάσει στην ανάπτυξη».