ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Τα μεγάλα έργα μειώνουν την ανεργία

Σαμαράς: Τα μεγάλα έργα μειώνουν την ανεργία

Τα μεγάλα έργα μειώνουν την ανεργία εκτίμησε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα έργα της Περιμετρικής Οδού στην Καλαμάτα, ο Αντώνης Σαμαράς: «Η κατασκευή τέτοιων έργων μειώνει την ανεργία» τόνισε.

«Εύχομαι να λάμπει πάντα, μέσα σε όλους μας, το φως της Πίστης και στο Χριστό και στις αξίες μας και στις αρχές μας. Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα που μας δίνει ξεχωριστή δύναμη. Να είστε όλοι καλά» δήλωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος παρέστη στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Στη συνέχεια, ο κ. Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τα έργα της Περιμετρικής Οδού Καλαμάτας στη γέφυρα Νέδοντος, τα οποία ολοκληρώνονται, και σημείωσε ότι η κατασκευή τέτοιων έργων μειώνει την ανεργία και δίνει ελπίδα στον κόσμο.

«Καινούριες γέφυρες και καινούριοι δρόμοι και αυτοκινητόδρομοι, οι οποίοι ξεκίνησαν πια σε ολόκληρη την Ελλάδα δίνουν μια απτή αίσθηση αισιοδοξίας και αποτελέσματος. Όχι μόνο γιατί οι μεγάλοι δρόμοι ενώνουν τον κόσμο και μεταφέρουν πολύ πιο γρήγορα, ανθρώπους και εμπορεύματα, αλλά κυρίως γιατί δημιουργούν θέσεις εργασίας» τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

«Και αυτό είναι για εμάς η εθνική στρατηγική εξόδου από την κρίση. Από μια κρίση η οποία δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, την ανεργία. Η κατασκευή τέτοιων μεγάλων έργων μειώνει την ανεργία, δίνει ελπίδα στον κόσμο. Αυτή είναι η υποχρέωση μας και αυτό κάνουμε κάθε μέρα».