ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Να διαγράψει ο Τσίπρας τους συμπαθούντες τρομοκρατικών ιδεών

ΝΔ: Να διαγράψει ο Τσίπρας τους συμπαθούντες τρομοκρατικών ιδεών

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τατσόπουλος, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, επιβεβαίωσε το κυβερνών κόμμα, λέγοντας επί λέξει: «Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων (17Ν)».

Η ΝΔ τονίζει ότι μετά τη δημόσια παραδοχή του βουλευτή του, ο κ. Τσίπρας αν δεν διαγράψει απόψε κιόλας τους κατά ομολογία Τατσόπουλου «συμπαθούντες» των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν, σημαίνει ότι ταυτίζεται με τις απόψεις τους.

Απάντηση Τατσόπουλου

Με ειρωνικό ύφος επέλεξε να απαντήσει ο κ. Πέτρος Τατσόπουλος μέσω του περιβάλλοντος του: «Κατανοώ την πρεμούρα της Νέας Δημοκρατίας να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία -όπως και με τους παγετώνες, εικάζω ή με την τρύπα του όζοντος- κόβοντας και ράβοντας, εν προκειμένω, μια δήλωσή μου για περιθωριακές ασήμαντες απόψεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και για ανάλογα περιθωριακές ασήμαντες απόψεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία (αλλά τις δεύτερες, στο μοντάζ της Συγγρού, τις έφαγε το σκοτάδι). Ας μην κουράζονται. Συνηθισμένα τα βουνά από τις... λάσπες».

Διαβάστε επίσης:

Ενδοκυβερνητικές αναταράξεις προκαλεί ο Ξηρός