ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες αποκαλύψεις για το σαλέ του Μιχάλη Λιάπη

Νέες αποκαλύψεις για το σαλέ του Μιχάλη Λιάπη

Ψεύτικα στοιχεία στη ΔΕΗ για την επιφάνεια του εξοχικού του στο Μεγάλο Χωριό φέρεται να είχε δηλώσει ο πρώην υπουργός, πληρώνοντας μισά δημοτικά τέλη και φόρο ακίνητης περιουσίας

Νέες αποκαλύψεις για το αρχοντικό του Μιχάλη Λιάπη στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, εγείροντας νέα ερωτήματα για τον πρώην υπουργό, λίγες μόλις εβδομάδες μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη σύλληψή του γιατί οδηγούσε τζιπ με πλαστές πινακίδες.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, ο κ. Λιάπης φέρεται να είχε δηλώσει ψεύτικα στοιχεία στη ΔΕΗ για την επιφάνεια του σαλέ στην Ευρυτανία, επιτυγχάνοντας έτσι να καταβάλει για 20 και πλέον χρόνια λιγότερα από τα μισά χρήματα για δημοτικά τέλη και φόρο ακίνητης περιουσίας, από εκείνα που ήταν υποχρεωμένος να πληρώνει.

exoxiko

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο αρχικός μετρητής που τοποθετήθηκε από τη ΔΕΗ το 1992, στο όνομα του αδελφού του πρώην υπουργού, ήταν για παροχή μονοφασικού ρεύματος -και μάλιστα για οικιακή και όχι επαγγελματική χρήση- σε κτίσμα 90 τετραγωνικών μέτρων και όχι 233,05 τ.μ, όπως αναφέρεται για το σαλέ στο πόθεν έσχες του Μιχάλη Λιάπη, που ανήκει εξ ημισείας στον ίδιο και τον αδελφό του.

Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα και αποκαλύψεις ότι ο κ. Λιάπης πήρε επιδότηση μέσω κοινοτικών κονδυλίων για να φτιάξει ξενώνα, αντ’ αυτού όμως απλά έκανε ανακαίνιση στο εξοχικό του.

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζεται η «θύελλα» γύρω από το αρχοντικό του Μιχάλη Λιάπη

Σάλος για την κατοικία Λιάπη στην Ευρυτανία

Απάντηση θείας του Λιάπη μέσω δικηγόρου για το σπίτι στην Ευρυτανία

Πρωταγωνιστής σε νέο σκάνδαλο ο Μιχάλης Λιάπης;