ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης: Οι εκλογές ίσως γίνουν και πριν τις Ευρωεκλογές

Λαφαζάνης: Οι εκλογές ίσως γίνουν και πριν τις Ευρωεκλογές

Το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για άμεση προσφυγή στις κάλπες επανέλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε ότι οι εκλογές μπορεί να γίνουν και πριν από τις Ευρωεκλογές του Μαΐου, ενώ πρόσθεσε ότι αν αυτό δεν συμβεί τότε: «οι Ευρωεκλογές θα είναι βατερλό για τα πολιτικά κόμματα της συγκυβέρνησης».

«Εμείς ζητάμε εκλογές. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω από αυτό το αίτημα γιατί πιστεύουμε ότι τις έχει ανάγκες ο τόπος. Εγώ πιστεύω πάντως, ότι εκλογές θα γίνουν ίσως και πριν από τις Ευρωεκλογές», τόνισε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που λέω εγώ είναι ότι μπορεί και στους επόμενους μήνες να έχουμε εξελίξεις μεγάλες, διότι δεν πάει τίποτα καλά σε αυτή τη χώρα. Αν δείτε την ανεργία που μας λέγαν ότι πέφτει τα τελευταία στοιχεία δείχνουν αύξηση της ανεργίας. Αν δείτε τη βιομηχανική παραγωγή έχουμε κατάρρευση, ακόμη και οι εξαγωγές οι οποίες υποτίθεται πηγαίνανε καλά μέσα στο χρόνο αυτό έχουμε στασιμότητα».

Ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε επίσης ότι: «η κυβέρνηση αυτή δεν βλέπω να τελειώνει το χρόνο». «Η πορεία είναι δραματική. Τους επόμενους μήνες θα έχουμε ενδεχομένως πολιτικές εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση αν γίνουν Ευρωεκλογές, χωρίς να έχουν γίνει εθνικές εκλογές οι Ευρωεκλογές θα είναι βατερλό για τα πολιτικά κόμματα της συγκυβέρνησης και θα επιφέρουν πολιτικές εξελίξεις. Δεν βλέπω η κυβέρνηση αυτή να τελειώνει το χρόνο».