ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mιχαλολιάκος-Κασιδιάρης: Γιατί η σχέση τους βρίσκεται στον «πάγο»

Mιχαλολιάκος-Κασιδιάρης: Γιατί η σχέση τους βρίσκεται στον «πάγο»

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι οι σχέσεις του Ηλία Κασιδιάρη με τον Νίκο Μιχαλολιάκο δεν ήταν όπως ήταν πριν από την προφυλάκιση του «αρχηγού». Έχουν ψυχρανθεί.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η κρίση στη σχέση Κασιδιάρη – Μιχαλολιάκου προκλήθηκε γιατί φαίνεται πως ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν είναι ικανοποιημένος με τη λειτουργία του κόμματος από την προφυλάκισή του και μετά.

«Θέλει περισσότερη δράση, δηλαδή διαμαρτυρίες, πορείες κτλ., πράγμα που δεν γίνεται», αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης και συνεχίζει:

«Προχθές έξω από τον Άρειο Πάγο μπόρεσε να συγκεντρώσει (παρά την κινητοποίηση που έκανε) μόνο μερικές δεκάδες άτομα, τα περισσότερα των οποίων ήταν συγγενείς των προφυλακισμένων».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επισκεφτεί τον Μιχαλολιάκο στη φυλακή, αλλά δεν του επιτρέπεται να δει κανέναν από τους προφυλακισμένους της Χρυσής Αυγής αφού δεν είναι συγγενής πρώτου βαθμού.

Την περασμένη Κυριακή, εξάλλου, προσπάθησε να επισκεφτεί τους Γερμενή και Ηλιόπουλο στο κρατητήρια της ΓΑΔΑ αλλά πάλι δεν του επετράπη η είσοδος.

Διαβάστε επίσης:

ΒΟΜΒΑ: Παρελθόν η Χρυσή Αυγή για τον Κασιδιάρη