ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νταβρής για Καμμένο: Καλό παιδί για μπουζούκια και ουζάκι!

Νταβρής για Καμμένο: Καλό παιδί για μπουζούκια και ουζάκι!

Δριμεία κριτική για τους μέχρι τώρα χειρισμούς του Πάνου Καμμένου εξαπολύει ο Γιώργος Νταβρής, λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων».

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Βαγγέλη Στολάκη και την karfitsa.gr, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής απαντώντας αν θα επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Έλληβες τονίζει "Όχι μόνο κλείνω την πόρτα αλλά λέω, πως ο άνθρωπος αυτός είναι πολύ καλός μόνο για να πιούμε ένα ούζο, να πάμε σε τίποτε μπουζούκια κτλ. Για τίποτε άλλο"

Παράλληλα ο κ. Νταβρής κατηγορεί τον κ. Καμμένο που επέλεξε να λείπει την ημέρα της συζήτησης στην Βουλή για τους πλειστηριασμούς αφήνοντας υπόνοιες ότι δεν πήγε στον ΟΗΕ αλλά σε σαλέ στην Ελβετία.

"Είναι δυνατόν να λέμε στον κόσμο «μη φοβάσαι, δεν σου παίρνουν το σπίτι σου» και μετά να παίρνουμε τη γυναίκα και να πηγαίνουμε στο πιο ακριβό θέρετρο της Ευρώπης; Σκέφτεστε τι σημαίνει να μην έχει γίνει το ταξίδι του Καμμένου στον ΟΗΕ; Δεν μιλάμε για ιδιωτικό ταξίδι. Δεν είναι υπεύθυνη στάση την ώρα που ο κόσμος χάνει τα σπίτια του εσύ να πηγαίνεις στο πιο ακριβό σαλέ της Ευρώπης. Υπάρχει και το Καϊμάκτσαλάν. Ας πήγαινε εκεί μια βόλτα" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο κ. Νταβρής αφήνει και υπόνοιες για την οικονομική διαχείριση του κόμματος. "Στην Αχαΐα η οργάνωση εδώ και ένα χρόνο δεν πληρώνει το ενοίκιο. Το πλήρωνα εγώ, αλλά δεν είμαι κανένας πλούσιος. Έχω καταθέσει και τις πινακίδες μου από το αυτοκίνητο. Μας κρατούσαν από το μισθό μας 600 ευρώ και ενώ το κόμμα έχει λάβει κρατική χρηματοδότηση ύψους 1,5-2 εκατομμύρια ευρώ, οι συντονιστικές επιτροπές του κόμματος είναι απλήρωτες" ανέφερε μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος βουλευτής.

ΠΗΓΗ www.seleo.gr

Διαβάστε περισσότερα

Νταβρής: Να παραιτηθεί ο Καμμένος (vid)