ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νεράντζης έκλεισε το μικρόφωνο της Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Ο Νεράντζης έκλεισε το μικρόφωνο της Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Νέο επεισόδιο έγινε στη Βουλή μεταξύ του επικεφαλής της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Αναστάσιου Νεράντζη και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στην μαραθώνια συνεδρίαση κατά την οποία ενημέρωσε την επιτροπή για τους ρυθμούς... χελώνας, με τους οποίους προχωρούν οι έλεγχοι επί της λίστας Λαγκάρντ ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στυλιανός Στασινόπουλος, οι αντεγκλήσεις των δύο υπήρξαν ουκ ολίγες.

Ο κ. Νεράντζης, ενοχλημένος από τις διαρκείς διακοπές και ενστάσεις της κ. Κωνσταντοπούλου και μετά από συνεχείς απειλές ακόμα και ότι θα την αποβάλει, ή τις νουθεσίες στον κ. Στασινόπουλο να μην απαντά στις ερωτήσεις που του θέτει διακόπτοντας, σηκώθηκε και της έκλεισε μόνος το μικρόφωνο.

neratzis-konstantopoulou-660

Οι διαφωνίες συνεχίστηκαν, με αποτέλεσμα σε μία ακόμα διακοπή της κ. Κωνσταντοπούλου, ο πρόεδρος της Επιτροπής να βάλει τις φωνές, μην επιτρέποντας ουσιαστικά να ρωτήσει.

«Κύριε Νεράντζη, ενοχλείστε κάθε φορά που αποκαλύπτεται η αλήθεια. Πράγμα που αντίκειται στη θέση σας ως πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Είστε πρόεδρος της συγκάλυψης και αδιαφάνειας», είπε ενοχλημένη η κ. Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΔΟΕ: Υπό έλεγχο μόλις 266 ονόματα της λίστας Λαγκάρντ