ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΝΝΕΔ: Ευχές και δώρο στον Πρωθυπουργό

ΟΝΝΕΔ: Ευχές και δώρο στον Πρωθυπουργό

Η ηγεσία της ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού προκειμένου να ευχηθεί από κοντά τον Αντώνη Σαμαρά για την ονομαστική του εορτή.

Σύσσωμο το Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ με επικεφαλή τον Πρόεδρο Σάκη Ιωαννίδη, βρέθηκε στο 3ο όροφο της Συγγρού, στο γραφείο του Πρωθυπουργού.

φωτογραφία 2

Οι νεολαίοι φάνηκαν να είναι η ευχάριστη επίσκεψη για τον Αντώνη Σαμαρά καθώς έκατσαν στο ιδιαίτερο γραφείο του περίπου 20 λεπτά κι ενώ έξω από αυτό, πλήθος κόσμου τον περίμενε για μια χειραψία και για να του ευχηθεί λόγω της ημέρας. Ο Πρόεδρος της ΝΔ φωτογραφήθηκε μαζί με το Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ.

Οι νεολαίοι του έκαναν δώρο μια πένα με την ευχή να είναι αυτή με την οποία θα "υπογράψει" την έξοδο της χώρας από την κρίση και του παρέδωσαν τον απολογισμό δράσης της οργάνωσης για το 2013. Εκείνος έδωσε ιδιαίτερη βάση στις δράσεις της ΟΝΝΕΔ και το πόσο σημαντικές είναι, μίλησαν για την πολιτική επικαιρότητα και τα τρέχοντα φλέγοντα ζητήματα της κοινωνίας. Υποσχέθηκαν ότι θα είναι οι πιστοί μαχητές της παράταξης στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται, μίλησαν για τα προβλήματα της νεολαίας και άκουσαν τον Αντώνη Σαμαρά να δεσμεύεται για καλύτερες μέρες και για τους συνομίληκους τους αλλά και για την Ελλάδα γενικότερα.

onned2

Αυτό που ουσιαστικά ξεχείλιζε ήταν η αποφασιστικότητα του Προέδρου της ΝΔ για απονομή δικαιοσύνης για όλους και για καλυτέρευση της καθημερινότητας των Ελλήνων. Ευχαρίστησε την ΟΝΝΕΔ για την μέχρι τώρα πορεία της και ζήτησε να συνεχίσει να πρωτοπορεί και να εκφράζει την φωνή των νέων ανθρώπων της χώρας μας.