ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής με τη δισκογραφική

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής με τη δισκογραφική

Μπορεί να βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, ωστόσο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, δεν παύει να είναι ένα καλλιτεχνικό πνεύμα.

Έτσι, μετά το βίντεο που τον απεικόνιζε σε ρόλο κομπάρσου στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Δύο Ξένοι", έρχονται στο φως και άλλες δραστηριότητες του συνήθως ευέξαπτου βουλευτή. Πιο συγκεκριμένα, σε δημοσιεύματα αναπαράγεται η είδηση πως ο κ. Ηλιόπουλος είναι ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρίας Oxygen, η οποία έχει προχωρήσει σε παραγωγές δίσκων με μερικά γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Κορυφαίο όλων, το όνομα του μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα αλλά ανάμεσα στις συνεργασίες μπορεί να δει κανείς τα ονόματα του Σαρμπέλ, της Ειρήνης Μερκούρη, της Πωλίνας, του Τριαντάφυλλου, της Φανής Αβραμίδου κ.α. Μάλιστα, ο ίδιος ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός σε έναν από τους πλέον επιτυχημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς μέχρι το 2000, στιχουργός με το ψευδώνυμο "Απόλλων" αλλά και τραγουδιστής με το συγκρότημα Lobby. Αν μη τι άλλο, ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα, που δεν αποχωρίστηκε ποτέ πάντως από το δεξί του χέρι, το τατουάζ με το ναζιστικό μήνυμα "Sief Heil" (Χαίρε Νίκη).