ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια Ξουλίδου στην Τσολακίδου για την επιτυχία της στο Σκάκι

Συγχαρητήρια Ξουλίδου στην Τσολακίδου για την επιτυχία της στο Σκάκι

Τα συγχαρητήριά της έδωσε η βουλευτής και Τομεάρχης Αθλητισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου προς την Σταυρούλα Τσολακίδου, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Σκάκι, στην κατηγορία κορασίδων.

«Ως υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, θα ήθελα να σε συγχαρώ ιδιαιτέρως για τη σπουδαία επιτυχία σου, την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι στην κατηγορία των κορασίδων. Θα ήθελα επίσης να δώσω ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία που αποκτούν επιτυχίες όπως η δική σου στις μέρες μας.

Τα τελευταία χρόνια η κοινωνία μας βρίσκεται σε κρίση, όχι μόνο οικονομική, αλλά και ηθική. Θεσμοί και αξίες πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε η Σύγχρονη Ελλάδα και για τις οποίες οι Έλληνες έδωσαν στο παρελθόν ακόμα και τη ζωή τους, σήμερα υποτιμούνται, απαξιώνονται και γελοιοποιούνται.

Tsolakidou WYCC2013 Chess Champion

Σήμερα γίνεται επιτακτική η ανάγκη διαφύλαξης κάποιων διαχρονικών και πανανθρώπινων ιδεών, όπως το αθλητικό και ολυμπιακό ιδεώδες. Ως Ελληνίδα μάνα, οφείλω να σου μεταφέρω ότι με την επιτυχία σου πέτυχες να μας γεμίσεις θάρρος και περηφάνια, αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο αυτού του τόπου. Σου εύχομαι καλή πρόοδο και καλή δύναμη σε όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσεις στη ζωή σου».

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Σαμαρά με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Σταυρούλα Τσολακίδου