Κουτσούμπας: Με τον τομέα της Υγείας δεν μπορεί να παίζει κανένας

Κουτσούμπας: Με τον τομέα της Υγείας δεν μπορεί να παίζει κανένας

Σε δήλωση προχώρησε ο γγ του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την υγεία.

«Δεν πρέπει να χάσουμε άλλο πολύτιμο χρόνο. Με τον τομέα της Υγείας δεν μπορεί να παίζει κανένας. Θα πρέπει να οργανωθεί άμεσα παλλαϊκός αγώνας για να ανατραπούν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας. Να μην κλείσει, να μην συγχωνευτεί, να μην καταργηθεί κανένα ιατρείο, κανένα Κέντρο Υγείας, καμία υγειονομική μονάδα. Δεν θα πρέπει να πληρώνει ο ελληνικός λαός, ο χαμηλόμισθος, ο χαμηλοσυνταξιούχος, ο άνεργος, ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του για τα φάρμακά του, για τη στοιχειώδη περίθαλψη.

pic-0-norm

Θα πρέπει να σταματήσει επιτέλους η κινητικότητα, η διαθεσιμότητα, καμία απόλυση. Αντίθετα, πρέπει να προσληφθεί άμεσα νοσηλευτικό, ιατρικό προσωπικό, με μόνιμη και σταθερή απασχόληση, για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί ο λαός σε αυτό το πολύτιμο αγαθό, που είναι η ίδια η ζωή του, η υγεία του.

Ταυτόχρονα, με αφορμή σήμερα αυτή τη συγκέντρωση, εδώ από την Ομόνοια, θα θέλαμε να εκφράσουμε ξανά τη συμπαράστασή μας στους συμπατριώτες μας στην Κεφαλονιά, που υποφέρουν, ιδιαίτερα στους ασθενείς, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους ανθρώπους που πλήττονται και έχουν πληγεί από τον Εγκέλαδο. Να παρθούν άμεσα μέτρα, τόσο για τις υγειονομικές υπηρεσίες στην Κεφαλονιά, όσο και άλλα μέτρα που αφορούν την περίθαλψη και την υγεία του λαού της Κεφαλονιάς».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΜΕ: Συλλαλητήρια ενάντια στο νομοσχέδιο για την ΠΦΥ (pics)

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Επιμένουν στην απόσυρση του νομοσχεδίου

«Μπλόκο» στη δημόσια υγεία από την πολιτική Γεωργιάδη