ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάγκαλος: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάω στη Βενεζουέλα

Πάγκαλος: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάω στη Βενεζουέλα

Νέα δριμύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Με φοβίζει το μήνυμα που θα δοθεί, αν έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star, ενώ σε ερώτηση σχετικά με αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πάει στη Βενεζουέλα.

Μεταξύ άλλων, ο Θεόδωρος Πάγκαλος τάχθηκε κατά των παιδιών του "κομματικού σωλήνα" στην Κεντροαριστερά. «Στο ΠΑΣΟΚ είχαμε παιδιά του "κομματικού σωλήνα" - στελέχη τα οποία δεν είχαν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους, ήταν στη Νεολαία, στο Πανεπιστήμιο. Θέλω ανθρώπους οι οποίοι έχουν ένα επάγγελμα».

Ο πρώην υπουργός παραδέχτηκε τους κομματικούς διορισμούς που έκανε το ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο, συμπληρώνοντας όμως πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ διόριζαν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

«Είναι λάθος το "εσείς οι δύο κυβερνούσατε, εσείς οι δύο διορίζατε"», συμπλήρωσε.

Μάλιστα ο κ. Πάγκαλος έφερε ως παράδειγμα το Θριάσιο Νοσοκομείο υποστηρίζοντας πως «όλους αυτούς που φώναζαν όταν επισκέφτηκε το νοσοκομείο ο Άδωνις Γεωργιάδης τους γνωρίζω: είναι μέλη, στελέχη, ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Τώρα είναι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ή κάτι άλλο φοβερά επαναστατικό και ζητούν να μην αλλάξει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.