Πιπιλή: Μετριότητα ο Καμίνης – Έλαμψε ο Μπουτάρης

Πιπιλή: Μετριότητα ο Καμίνης – Έλαμψε ο Μπουτάρης

Αιχμηρή κριτική από τη βουλευτή της ΝΔ και στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ σον Δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Αν θέλει να κατέβει δήμαρχος ομάδων των Εξαρχείων ο Σακελλαρίδης να το πει», είπε η κ. Πιπιλή, αφήνοντας αιχμές για τις θέσεις του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.

O κ. Σακελλαρίδης είχε αναφέρει ότι «ένα μεγάλο κομμάτι της αστυνομίας παραμένει δεσμευμένο μέσα στο κέντρο της Αθήνας, ειδικά στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων με έναν τρόπο που και σε οπτικό επίπεδο να δημιουργεί άσχημο συναίσθημα στους κατοίκους ως αστυνομοκρατούμενη πόλη».

«Ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης μάλλον αποδεικνύει με το ‘καλημέρα’ ότι απο τη Νέα Σμύρνη πήγε κατευθείαν στη Νέα Υόρκη για τις σπουδές του και δεν γνωρίζει την Αθήνα. Κέντρο είναι οι γειτονίες πέριξ των Εξαρχείων, αν θέλει να κατέλθει δήμαρχος των ομάδων των Εξαρχείων να μας το πει... , στη γωνία Σουλτάνη και Στουρνάρη κάθε πρωί μετανάστες κρύβουν τα λαθραία τσιγάρα στους κάδους και τα φρεάτια της ΕΥΔΑΠ. Εκτός αν εννοεί οτι πρέπει να πάνε στην Εκάλη οι κάτοικοι των Αθηνών. Περιμένω με αγωνία πόσους σταυρούς θα πάρει ο συνδυασμός του απο τους κατοίκους του πολύπαθου κέντρου κα ειδικά από τους κατοίκους των Εξαρχείων» σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Η κ. Πιπιλή χαρακτήρισε δε τον σημερινό δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη μετριότητα, εξαίροντας παράλληλα τον Γιάννη Μπουτάρη, ενώ ξεκαθάρισε εκ νέου ότι δεν θα κατέβει δήμαρχος Αθηναίων. «Δε νομίζω ότι έλαμψε ο κ. Καμίνη,ς σε αντίθεση με τον κ. Μπουτάρη, δεν είναι τίποτε το συγκλονιστικό, χρειάζεται κάτι άλλο η Αθήνα όχι μετριότητες» δήλωσε.

«Γιατί κλαίνε οι προοδευτικοί για τη σταυροδοσία και έχουν πάθει ζαλάδα; Πριν δεν τους ενοχλούσε που έβαζαν οι αρχηγοί τους κολλητούς τους και τα κονέ τους; Όλοι οι νοήμονες Αθηναίοι χαίρονται με την απόφαση Σαμαρά. Οι κολλητοί επιτέλους τέλος, το έκλεισε ο Σαμαράς» παρατήρησε για την απόφαση του πρωθυπουργού για σταυροδοσία στις ευρωεκλογές.