ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια (vid)

Κικίλιας: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια (vid)

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο βουλευτής της ΝΔ τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν τη μεταφορά χρημάτων του σε τράπεζα του εξωτερικού.

Ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια πάντα βρίσκει τρόπο να φαίνεται». Ο βουλευτής της ΝΔ διευκρίνισε ότι η οικογένειά του «εκποίησε παραλιακό οικόπεδο, στο οποίο ήταν συνιδιοκτήτης και έστειλαν τα λεφτά στην Κύπρο». Ωστόσο, όπως τόνισε, πέντε μήνες πριν γίνει βουλευτής το ποσό που του αναλογούσε επέστρεψε σε ελληνικές τράπεζες και, μετά από λίγους μήνες, όπως είπε, το ίδιο έπραξαν και οι γονείς του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο κ. Θεοχάρης τον διαβεβαίωσε ότι θα βγει άμεσα το πόρισμα. «Η ΝΔ, όταν τίθεται θέμα ηθικής και αξιών και πρέπει να διαγράψει κάποιον το κάνει και, όταν το δίκιο είναι με το μέρος κάποιου, όπως στην περίπτωσή μου, τον υπερασπίζεται, όπως έκανε χθες με το πρόσωπό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κικίλιας επισήμανε ότι, όταν η κυβερνητική πλειοψηφία είναι 153 βουλευτές και ξαφνικά για τρεις βουλευτές της ΝΔ βγαίνει αυτό, τίθενται ερωτήματα και όταν, μετά από λίγες ώρες, καταρρίπτεται, αυτά τα ερωτήματα αυξάνονται, υπογραμμίζοντας ότι στην περιπέτειά του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, είχε τέτοιες ενδείξεις.