ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα Κακλαμάνη στη λαϊκή βάση της ΝΔ

Κάλεσμα Κακλαμάνη στη λαϊκή βάση της ΝΔ

Αιχμές κατά της ηγεσίας της ΝΔ άφησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στήριξης στη λαϊκή βάση της ΝΔ.

Ο κ. Κακλαμάνης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του και ανέφερε ότι επέμεινε σε αυτήν παρά το γεγονός ότι τού διαμηνύθηκε πώς στις μετρήσεις της κοινής γνώμης δεν πάει καλά και γι΄αυτό επελέγη ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

«Αν τα κόμματα λειτουργούσαν δημοκρατικά τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Εδώ υπήρξε απόφαση ενός ανθρώπου και των πέριξ του», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, και έκανε λόγο για κομματική νομενκλατούρα που ζει αποκομμένη από την κοινωνία.

Αποκάλυψε ακόμη ότι πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ενημερώθηκε τηλεφωνικά σχετικά με την επιλογή της Ν.Δ. από τον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού και όχι από τον κ. Σαμαρά, όπως είχαν συμφωνήσει -σύμφωνα με τον ίδιο- στη συνάντηση που είχαν πριν από λίγες ημέρες.

Ευχήθηκε πάντως καλή δύναμη στον κ. Σπηλιωτόπουλο. «Δεν μπορώ να τού ευχηθώ καλή τύχη γιατί θα ήταν ψεύτικη ευχή... Ελπίζω ότι στο χρονικό διάστημα των 2,5 μηνών θα μπορέσει να μάθει και να τοποθετηθεί για τα προβλήματα της πόλης», είπε.

Σε ό,τι αφορά τη δική του υποψηφιότητα, επισήμανε ότι το ψηφοδέλτιό του δεν θα είναι μονοχρωματικό.

Διευκρίνισε τέλος ότι δεν θα παραδώσει την βουλευτική του έδρα.