ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννης: Τρεις γενιές τρομοκρατών κυκλοφορούν ελεύθεροι

Μπακογιάννης: Τρεις γενιές τρομοκρατών κυκλοφορούν ελεύθεροι

Για την τρομοκρατία μίλησε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης.

«Αυτή τη στιγμή, έχουμε τρεις γενιές τρομοκρατών που κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας», είπε ο δήμαρχος Καρπενησίου.

«Μιλάμε για κατά συρροή δολοφόνους οι οποίοι επιμένουν να εκμεταλλεύονται την ηθική ανωτερότητα της δημοκρατίας. Εγώ είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα πάρουν τη θέση που τους ανήκει στις φυλακές» πρόσθεσε ο κ.Μπακογιάννης, ενώ αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα πάρουν την θέση που τους ανήκει … στη φυλακή», τόνισε.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Θ. Γιαννόπουλου και τους τριγμούς που προκάλεσε στη Συγγρού, ο κ. Μπακογιάννης σημείωσε πως «καλό είναι να κρατηθούμε όλοι μακριά από τα κόμματα στην τοπική αυτοδιοίκηση. «Τιμώ και σέβομαι την προσφορά του κ.Α. Γιαννόπουλου στα κοινά. Εφόσον θεωρεί ο ίδιος ότι μπορεί να προσφέρει πολύ καλά θα κάνει να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μπακογιάννης, τονίζοντας πως σημασία δεν έχει το χρίσμα από τα κόμματα, αλλά οι λύσεις στα προβλήματα του λαού.

«Πρέπει να δούμε όλοι πως μπορούμε ρεαλιστικά να μιλήσουμε για πραγματικές λύσεις στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Κανείς στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για το τι λέει ο Μπακογιάννης και ο Γιαννόπουλος… » είπε χαρακτηριστικά.