ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κουβέλης στηρίζει Καμίνη

Ο Κουβέλης στηρίζει Καμίνη

Την στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς στο πρόσωπο του σημερινού δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη εξέφρασε -επίσημα- ο κ. Φώτης Κουβέλης.

Μετά τη συνάντηση των δυο ανδρών ο κ. Κουβέλης επιβεβαίωσε την δεδομένη υποστήριξή του στον νυν δήμαρχο Αθηναίων, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Συμφωνήσαμε ότι η αυτοδιοίκηση είναι ένας ανεξάρτητος φορέας και ένας φορέας αιχμής για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Καμίνης και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.

Από την πλευρά του ο κ. Κουβέλης είπε ότι έχει γίνει και θα γίνει σημαντικό έργο από τον δήμο της Αθήνας ο οποίος -όπως είπε- «υπηρέτησε την αντίληψη της χειραφετημένης τοπικής αυτοδιοίκησης».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Καμίνης εξελέγη δήμαρχος Αθηναίων με την υποστήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ.

Μέχρι στιγμής πάντως, εκτός της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καμίνης έχει τη στήριξη της Κίνησης των «58», ενώ ο ίδιος ανήκει στην πρωτοβουλία των «πέντε δημάρχων». Στο έργο των κ.κ. Καμίνη και Μπουτάρη είχε αναφερθεί ο καθηγητής κ. Βούλγαρης στην πρώτη πολιτική εκδήλωση των "58" στο Ακροπόλ, ενώ ο κ. Καμίνης ήταν παρών εκεί.