ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέχρι και επιστολή «μαϊμού» του Βρούτση έλαβε ο Μητσοτάκης για φορέα

Μέχρι και επιστολή «μαϊμού» του Βρούτση έλαβε ο Μητσοτάκης για φορέα

Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε σήμερα από βήματος Βουλής ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέροντας πως κάποιοι επιτήδειοι συνέταξαν «μαϊμού» επιστολή δήθεν του Υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση, με τον δεύτερο να εμφανίζεται πως ζητά να εξαιρεθεί συγκεκριμένος φορέας του Δημοσίου από τις καταργήσεις.

Η αποκάλυψη-σοκ, έγινε όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, αναφέρθηκε στην κατάργηση του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας και Ανθρωπίνου Δυναμικού καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι προσεκτικός καθώς υπάρχει σχετική επιστολή του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση ο οποίος ζητά να εξαιρεθεί το ΕΙΑΔ από το λουκέτο.

2033405

Ωστόσο, η απάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης άφησε άφωνους τους συμμετέχοντες στην Επιτροπή, καθώς ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον κ. Βρούτση, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι ποτέ δεν του είχε στείλει σχετικό έγγραφο και επομένως κάποιος άλλος χρησιμοποίησε το όνομα του υπουργού Εργασίας για να υπογράψει την επιστολή «μαϊμού»...

Διαβάστε επίσης:

Μητρόπουλος: Ακρωτηριασμός του κράτους με μαζικές απολύσεις

Αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων – Δείτε πώς θα γίνει