ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαράντος Ευσταθόπουλος: «Κι όμως… ΔΕΝ είμαι ο Γιάννης Μελάς!»

Σαράντος Ευσταθόπουλος: «Κι όμως… ΔΕΝ είμαι ο Γιάννης Μελάς!»

Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Σαράντος Ευσταθόπουλος, ο οποίος από πληθώρα ψηφιακών Μ.Μ.Ε. εμφανίστηκε τα τελευταία 24ωρα ως… Γιάννης Μελάς, λόγω λανθασμένης φωτογραφίας που συνόδευε το κείμενο που αφορούσε στη δραστηριοποίηση του τελευταίου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Σαράντου Ευσταθόπουλου, ο οποίος εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου:

«Μπορεί τις τελευταίες ημέρες ο Πειραιάς να βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω του θέματος που έχει προκύψει σχετικά με την υποψηφιότητα ή μη του συναδέλφου και φίλου Γιάννη Μελά, όμως πολλά διαδικτυακά μέσα προτίμησαν τη δική μου φωτογραφία για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και όχι αυτή του Γιάννη Μελά!

Και μπορεί κατά καιρούς να μας λένε στον Πειραιά ότι μοιάζουμε αρκετά στη φυσιογνωμία με τον Γιάννη Μελά... χθες και σήμερα όμως, αρκετά sites βάλθηκαν να τους επαληθεύσουν πανηγυρικά!

Φυσικά και αυτό έγινε εκ παραδρομής.

Θέλω να ενημερώσω ότι σε πολλά διαδικτυακά μέσα χρησιμοποιήθηκε φωτογραφία άλλου Δημοτικού Συμβούλου στο κεντρικό τους θέμα για τον Δήμο Πειραιά και τον Γιάννη Μελά, αυτή του έχοντος την τιμή να σας στέλνει το παρόν μέιλ.

Επειδή τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και επειδή εργάζομαι επίσης στο χώρο των digital media και αντιλαμβάνομαι τους ρυθμούς που κινούνται, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.

Για να γίνει λοιπόν ξεκάθαρο ο κάτωθι εικονιζόμενος είναι ο κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος

sarantos efstathopoulos