ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΝΝΕΔ: Καμπάνια για την απασχόληση - «Δούλεψέ το»

ΟΝΝΕΔ: Καμπάνια για την απασχόληση - «Δούλεψέ το»

Η ΟΝΝΕΔ εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με μια διαφορετική εκδήλωση, τις «Ημέρες Απασχόλησης», η οποία κορυφώνεται το ερχόμενο Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου. Η καμπάνια της ΟΝΝΕΔ έχει τίτλο «Δούλεψέ το!» και θέμα την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων ανθρώπων.

Η γαλάζια νεολαία διοργανώνει την εκδήλωση σε συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους πάνω σε θέματα εργασίας, οι οποίοι θα παρέχουν συμβουλές στους συμμετέχοντες για τη σωστή συμπλήρωση ενός βιογραφικού, την ίδρυση μιας νέας επιχείρησης και την λήψη επαγγελματικών πιστοποιήσεων.

Παρατίθεται το Δελτίο Τύπου της ΟΝΝΕΔ:

Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Δούλεψέ το!» με θέμα την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων και την είσοδό τους στην αγορά εργασίας, διοργανώνουμε τις «Ημέρες Απασχόλησης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του The Cube Athens, Startup And Innovation Space (Πλατεία Κάνιγγος, Κλεισόβης 8, Αθήνα) το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει θεματικές παρουσιάσεις και συμβουλευτικές κατευθύνσεις πάνω σε θέματα εργασίας. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένους συμβούλους σε θέματα εργασίας. Συγκεκριμένα:

• 11.00-12.00: Εργαστήρι παρουσίασης επαγγελματικών πιστοποιήσεων.

• 12.00-13.00: Briefing Επιχειρηματικότητας από ειδικούς για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και τη χρηματοδότηση καινοτόμων ιδεών.

• 13.30-16.30: Career Development: Ατομικές συμβουλές πάνω στη σωστή συμπλήρωση του βιογραφικού σημειώματος.

Απαραίτητη για τη συμμετοχή στην παροχή συμβουλευτικής, είναι η προσκόμιση του βιογραφικού σημειώματος από τους ενδιαφερόμενους.