ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Μιχαλολιάκος: Ο Μαρινάκης είναι πολύ καλός Πρόεδρος

Β. Μιχαλολιάκος: Ο Μαρινάκης είναι πολύ καλός Πρόεδρος

Για όλους και για όλα μίλησε ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος στην πρωινή εκπομπή των Οικονομέα-Καμπουράκη.

Απάντησε σε θέματα όπως οι μονοδρομήσεις, η εκ νέου υποψηφιότητά του, ο Γιάννης Μελάς, ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ MEGA Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:

«Ζούμε σε μια δημοκρατική πολιτεία που το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού είναι αυτονόητο. Αν δεν ήμουν Ολυμπιακός θα δήλωνα τι είμαι, είμαι όμως Ολυμπιακός.

Δεν έχετε καταλάβει όμως ότι καθώς παίζουμε αυτό το παιχνίδι, υπηρετούμε την αντιθεσμική λειτουργία του πολιτεύματος.

Εγώ είμαι Δήμαρχος του Πειραϊκού λαού, του Πειραιά. Άρα εκπροσωπώ τους Πειραιώτες πολίτες, άρα τους Ολυμπιακούς.

Η ΠΑΕ είναι ανώνυμη εταιρεία, δεν μπορεί να επιβάλλει ούτε ποιος θα είναι Δήμαρχος ούτε ποιος δεν θα είναι. Εγώ παρά τη νιότη μου έχω δύο εγγόνια. Τα δύο μου εγγόνια μαζί με το μαμά, μπαμπά, παππού, γιαγιά λένε και Ολυμπιακός.

Εγώ θέλω να υπηρετήσω την πόλη που έχει ανάγκη η γενιά των εγγονιών μου. Δεν παίζω με θέματα που δεν αφορούν τα προβλήματα της πόλης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πολύ καλός πρόεδρος της ΠΑΕ, βάζει λεφτά, διοικεί σωστά, οδηγεί την ομάδα από επιτυχία σε επιτυχία και του εύχομαι επί των ημερών του να πάρει και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να ανοίξουμε το Δημοτικό Θέατρο να το γιορτάσουμε.

Το παίξανε και στις προηγούμενες εκλογές. Μου έβαλαν ένα πράσινο κασκόλ σε μια απαίσια μοντάζ φωτογραφία σε πρώτη σελίδα εφημερίδας. «Δεν μασάει» ο Πειραϊκός λαός να το πω λαϊκά.

Εγώ εκλέγομαι από τον Πειραϊκό λαό που δεν είναι παναθηναϊκοί».

Πηγή: piraeuspress.gr