ΣΥΡΙΖΑ:Η τρομοκρατία δεν θα περάσει-Να αφεθούν τώρα όλοι ελεύθεροι

ΣΥΡΙΖΑ:Η τρομοκρατία δεν θα περάσει-Να αφεθούν τώρα όλοι ελεύθεροι

Το τμήμα εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ «καταδικάζει με τον πιο απόλυτο τρόπο και εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή του ενάντια στις σημερινές, απρόκλητες επιθέσεις της αστυνομίας σε βάρος των εργαζομένων (καθηγητών, σχολικών φυλάκων, καθαριστριών κ.α) που διαμαρτύρονταν ενάντια στην διαθεσιμότητα και ενάντια στην παρουσία της τρόικας στην Αθήνα».

«Οι τραυματισμοί εργαζομένων και συνδικαλιστών (από ΟΛΜΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, εκτελεστική επιτροπή ΑΔΕΔΥ ) που είχαν ως κατάληξη ακόμα και τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο και οι απαράδεκτες προσαγωγές συνδικαλιστών φανερώνουν τον κυνισμό και την βαρβαρότητα της κυβερνητικής πολιτικής και το αληθινό πρόσωπο της καταρρέουσας κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Οι πρακτικές αυτές βίας και τρομοκρατίας όμως όχι μόνο δεν μπορούν να πτοήσουν τους εργαζόμενους και το συνδικαλιστικό κίνημα αλλά μας κάνουν πιο αποφασισμένους να παλέψουμε ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις, ενάντια στην ισοπέδωση των δημόσιων κοινωνικών αγαθών, ενάντια στην καταστροφή της χώρας. Η χυδαία βαρβαρότητά τους δεν μας φοβίζει! Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την ανατροπή. Την προοδευτική ανατροπή!».

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΕΛ: Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο

Σύνταγμα: Τραυματίστηκε ο Θέμης Μπαλασόπουλος (pic)

Επεισόδια και χημικά στην Φιλελλήνων – Μία τραυματίας (pics+vid)

Ελεύθερος ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ - Στο νοσοκομείο μία γυναίκα

Επεισόδια και συλλήψεις έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Νέα ένταση στο Σύνταγμα – Δεν αφήνουν την τρόικα να φύγει