ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόταση "βόμβα" από την "αντάρτισσα" Βάσω-"Εξάψαλμος" για τον "τσάρο"

Πρόταση "βόμβα"  από την "αντάρτισσα" Βάσω-"Εξάψαλμος" για τον "τσάρο"
Η Βάσω Παπανδρέου πρότεινε αναδιάρθρωση- Τα άκουσε και πάλι ο Παπακωνσταντίνου

"Ρουκέτα" εκτόξευσε η Βάσω Παπανδρέου μιλώντας στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ.

Η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, τόνισε ότι θα πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά το 2013 το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους.

Νωρίτερα είχε κατηγορήσει τον υπουργό Οικονομικών για ασυνέπεια, καθώς όπως είπε «όλο λέμε ότι δεν θα πάρουμε νέα μέτρα και όλα παίρνουμε».

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι αναδιάρθρωση δεν πρόκειται να γίνει.

Ο υπουργός Οικονομικών βρήκε υπερασπιστές στο πρόσωπο ορισμένων βουλευτών, οι οποίοι είπαν πως «δεν είναι δυνατόν να ανοίγουμε τέτοια θέματα, θα τα τινάξουμε όλα στον αέρα».

Πάντως εκτός από υπερασπιστές, συνεχίστηκε και η πολεμική εναντίον του "τσάρου".

«Το μνημόνιο δεν βγαίνει το κλίμα στην κοινωνία δεν είναι καλό Γιώργο», σημείωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Θέλω να στηρίξω την κυβέρνηση αλλά δεν έχω πειστεί», υπογράμμισε η Σοφία Γιαννακά

«Δεν με πείσατε για τα 30 δισ.ευρώ που δίνουμε στις τράπεζες γιατί ως αντιπολίτευση είχαμε βγει στα κεραμίδια και κατηγορούσαμε τη ΝΔ", τόνισε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Αναφερόμενος στην ενίσχυση των τραπεζών,ο Κώστας Γείτονας σημείωσε ότι η «Αριστερά θα φωνάξει αλλά πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα.»

Στο μεταξύ μιλώντας σε άλλη επιτροπή της Βουλής ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση σε όλους όσοι κάνουν λόγο για αναδιάρθρωση χρέους. «Διακινούν παραισθησιογόνα πολιτική», είπε χαρακτηριστικά.

Ρoή Ειδήσεων