ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσή Αυγή: Ο φίλος των νεοναζί Βενιζέλος

Χρυσή Αυγή: Ο φίλος των νεοναζί Βενιζέλος

Σε ανακοίνωση προχώρησε η Χρυσή Αυγή για την στάση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης στο ζήτημα της Ουκρανίας.

«Ο τραγικός Βενιζέλος, που υβρίζει την Χρυσή Αυγή αποκαλώντας την «νεοναζιστική», τρέχει πίσω από δηλωμένους Ουκρανούς νεοναζί. Η εξήγηση απλή: τα αφεντικά του, δηλαδή οι Γερμανοί, Αμερικανοί και σιωνιστές μεγαλοτραπεζίτες, του έδωσαν εντολή να στηρίξει το νέο καθεστώς στην Ουκρανία για να πληγεί η Ρωσία του Πούτιν. Και μόνο αυτό το γεγονός αποδεικνύει πως οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμία σχέση με την γελοία ετικέτα του... «νεοναζισμού».

Μας πολεμούν γιατί είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στην ανθελληνική πολιτική των ξένων τοκογλύφων. Όσον αφορά τα γεγονότα στην Ουκρανία, η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την παράνομη ευρωαμερικανική επέμβαση σε ένα κράτος ανεξάρτητο. Επιμένουμε πώς ο ουκρανικός λαός πρέπει να εκλέξει την κυβέρνησή του με ελεύθερες εκλογές». Σχετικές δηλώσεις παραχώρησε ο Ηλίας Παναγιώταρος στο ρωσικό δίκτυο Russia Today.

Διαβάστε επίσης: